Motorrijles

Ben je op zoek naar het ultieme gevoel van vrijheid? Wil je lekker kunnen toeren over binnenwegen, langs riviertjes en door bossen?
Dan is een motorrijbewijs echt wat voor jou! Verkeersschool Meerzicht en van Maanen heeft jarenlange ervaring op het gebied van motorrijles.

Onze motorrijlessen starten in Zoetermeer. Op deze locatie hebben we een perfect oefenterrein voor de motor. De eerste rijlessen kun je rustig aan beginnen om de motor te leren kennen. Voor de rijlessen op de openbare weg volgen onze instructeurs je op de motor of met de auto.

Uiteraard zijn alle benodigdheden om veilig de weg op te gaan aanwezig zoals motorkleding en handschoenen waar je gebruik van kan maken. Je lest op een Kawasaki z650 en we geven les voor het middelzware motorrijbewijs A2 (voor 20 en 24 jarige) en het zware motorrijbewijs A (voor 24 jaar en ouder).

Beginnen op het oefenterrein dicht bij de rijschool

Altijd een vaste instructeur

Bepaal zelf je lestijden

In je eigen tempo

Rijles op de nieuwste Kawasaki modellen

Heb je interesse in motorrijles?

Neem contact met ons op!

Tussentijdse Toets (TT)

Bij je opleiding voor het CBR-praktijkexamen kun je, je vorderingen testen met een tussentijdse toets. De toets is eeen rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede voorbereiding om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Onderzoek heeft uitgewezen, dat de slaagkans door een tussentijdje toets met twintig procent kan toenemen.

Om de tussentijdse toets te kunnen afleggen moet je wel in het bezit zijn van het theoriecertificaat.