Over ons

Welkom bij Meerzicht & Van Maanen!

Rijschool Meerzicht & Van Maanen verzorgt sinds 1946 rijopleidingen in de regio zoetermeer. We staan dus al 75 jaar voor kwaliteit en professionaliteit in de rijschoolbranche..

Onbezorgd onderweg

Meerzicht & Van Maanen beschikt over zeer ervaren en professionele instructeurs. Ze zorgen ervoor dat je altijd perfect bent voorbereid. Niet alleen op het rijexamen, maar ook voor de vele rijkilometers die je staan te wachten na het halen van je rijbewijs. De instructeurs zijn goed opgeleid en voldoen aan de laatste eisen.

Alles vooraf geregeld

Bij Meerzicht & Van Maanen proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken. We helpen u daarom graag verder met een passende huurauto voor de gewenste periode. Al onze huurauto’s verkeren dan ook in perfecte staat van onderhoud en zijn zowel technisch als visueel in topconditie. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles vooraf uitstekend is geregeld. Heeft u bepaalde aanvullende wensen? Geef ze dan gerust door. Meer weten over de technische details van het uitgekozen model? We leggen ze graag aan u uit. Dus geen verrassingen bij het ophalen van uw huurauto, maar direct genieten van een comfortabele wagen. Om een auto te huren kunt u terecht op onze vestiging of neemt u contact op via onze website. Gewoon zoals u het wilt, u zit immers achter het stuur.